Ξεκινούν οι εγγραφές στο Dappos Sunday League
06/09/2021

Στις ποδοσφαιρικές του… ράγες μπαίνει και πάλι το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 7Χ7 «Dappos Sunday League» που διοργανώνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 οι ομάδες, οι οποίες μπορούν να έχουν στο ρόστερ τους μέχρι δεκαπέντε (15) παίκτες, θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα είτε με αποστολή e-mail στο dappossantorini@gmail.com, είτε στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου 2021, ανάλογα πάντα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid 19, ενώ στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.dappos-santorini.com) και η προκήρυξη του πρωταθλήματος (όροι συμμετοχής, τρόπος διεξαγωγής, κανόνες κτλ), όπως και τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεται κάθε ομάδα και παίκτης να συμπληρώσει για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Ξεκινάμε τη νέα σεζόν γεμάτοι ποδοσφαιρική διάθεση και ευχόμαστε αυτή τη χρονιά να καταφέρουμε να στέψουμε για πρώτη φορά τον πρωταθλητή του «Dappos Sunday League».

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Παράταση εγγραφών για το “Dappos Sunday League”

Παράταση εγγραφών για το “Dappos Sunday League”

Μετά από αίτημα αρκετών ομάδων που λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης της φετινής σεζόν δυσκολεύονται ακόμη να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα...