Βανδαλισμοί στα γήπεδα του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ
11/05/2021

Θλίψη μας έχουν προκαλέσει οι πράξεις βανδαλισμού και συνεχόμενων φθορών που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα κατά κύριο λόγο στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αγ. Γεώργιο, στο γήπεδο του Βόθωνα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής αλλά και σε άλλα ανοιχτά γήπεδα του νησιού.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ επιχειρεί και αποκαθιστά άμεσα τις βλάβες που προκαλούνται κατά καιρούς, ώστε οι αθλητικοί χώροι να βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών, των αθλητών και των παιδιών στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν μας το επιτρέψουν και πάλι οι συνθήκες.

Θεωρούμε πως πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά από ανθρώπους που σίγουρα ουδεμία σχέση έχουν με τον αθλητισμό. Ως εκ τούτου, η διοίκηση του Οργανισμού δεσμεύεται να προβεί στις όποιες ενέργειες επιτρέπει ο νόμος προκειμένου να προστατευτεί η περιουσία των δημοτών, ενώ στο επόμενο διάστημα έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας στους περισσότερους από τους αθλητικούς χώρους με γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών.

Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των γηπέδων αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Οι χώροι άθλησης ανήκουν σε όλους και οφείλουμε να τους προστατεύσουμε με κάθε μέσο, ώστε να συνεχίσουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερα παιδιά, γονείς και αθλητές σε αυτούς. Όλα ανήκουν στις επόμενες γενιές και για αυτές θα προσπαθούμε πάντα να είμαστε παράδειγμα και να τους παραδώσουμε κάθε γήπεδο σε ακόμα καλύτερη κατάσταση.

Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει ή έχει εντοπίσει παρόμοια περιστατικά να επικοινωνήσει με τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στο τηλέφωνο 22860 24828 ή στο e-mail: dappossantorini@gmail.com.

                                  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...