Το μήνυμα του Προέδρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για τα “Νομίκεια 2021”
03/10/2021

Αναφορικά με τη λήξη του τουρνουά “Νομίκεια 2021” που ολοκληρώθηκε με τον τον Α.Ο Θήρας να κατακτά την πρώτη θέση, ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Αλαφούζος Βασίλης δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Τα Νομίκεια 2021 έριξαν την αυλαία τους με τον ιδανικότερο τρόπο και μια υπέροχη εμφάνιση της ομάδας μας.

Μια εξαιρετική διοργάνωση από πλευράς οργάνωσης που μας χάρισε έξι υψηλού επιπέδου αγώνες με θέαμα και συγκινήσεις.

Τα φετινά Νομίκεια τίμησαν και πάλι τη μνήμη των μεγάλων ευεργετών του νησιού με το δέοντα σεβασμό ενώ ταυτόχρονα απέδειξαν αυτό που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

Ότι ο A.O ΘΗΡΑΣ έχει μεγαλώσει ως σύλλογος και ότι η Σαντορίνη μπορεί να είναι στην πρώτη γραμμή και στον Αθλητισμό όταν δεν αδικεί τον εαυτό της με έριδες και εσωστρέφεια.

Ο ΔΑΠΠΟΣ και το προσωπικό του στάθηκαν και πάλι στο ύψος των περιστάσεων παρέχοντας άρτιες υπηρεσίες τόσο στις ομάδες όσο και στους θεατές που επιτέλους επέστρεψαν στην εξέδρα.

Ευχαριστώ θερμά όσους δούλεψαν απόψε με συνέπεια και υπευθυνότητα καθώς και τη διοίκηση του A.Ο. Θήρας για την άψογη συνεργασία και στην τήρηση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Εύχομαι καλή αρχή και πάνω από όλα υγεία για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την ελπίδα να ολοκληρωθεί με τα γήπεδα ανοικτά και τον κόσμο στις εξέδρες”.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ