Συνάντηση του Προέδρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με τον Πρόεδρο του Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ
22/08/2022

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 στα γραφεία διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ανάμεσα στον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Αλαφούζο Βασίλη και στον Πρόεδρο του Κέντρου Αγωγής, Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης (Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ) κ. Καλούδη Κωνσταντίνο.

Βασικό θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποτέλεσε η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, μέσω της ορθής αυτοδιοίκησης και της ανάπτυξης τρόπων αναβάθμισης των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών.

Παράλληλα, σε συνδυασμό με την ενασχόληση του κ. Καλούδη στο χώρο του ταεκβοντό, όπου μάλιστα διατελεί διεθνής διαιτητής με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ (2000), εξετάστηκε το ενδεχόμενο διοργάνωσης εκδήλωσης με διεθνές ενδιαφέρον το επόμενο καλοκαίρι στη Σαντορίνη.

Οι δύο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές διάστημα, προκειμένου να συζητήσουν εκ νέου με στόχο να ευδοκιμήσει η μεταξύ τους συνεργασία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...