Συνάντηση του Προέδρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με το νέο Δ.Σ του Ν.Ο.Σ
24/08/2023


Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 24 Αυγούστου 2023 ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού.

Οι δύο πλευρές στάθηκαν στην αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτύξει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με τον Ν.Ο.Σ τα τελευταία χρόνια και φυσικά στην αναζήτηση νέων τρόπων διεύρυνσής της.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και αμφότεροι συμφώνησαν να «συμπλεύσουν» με κοινό στόχο την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού στη Σαντορίνη, αλλά και τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου.

Μάλιστα, ο κ. Αλαφούζος αφού συνεχάρη το νέο Δ.Σ του Ν.Ο.Σ, χαρακτήρισε απαραίτητη τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου σε διάρκεια καλοκαιρινού ναυτικού camp για παιδιά, το οποίο θα χαίρει της στήριξης και της αρωγής του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Αμφότεροι ανανέωσαν εκ νέου το ραντεβού τους για το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση και στο σχεδιασμό των από κοινού δράσεών τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...