Συνάντηση του προέδρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με την Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου
03/06/2021

Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Βασίλης Αλαφούζος προκειμένου να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο της Ε.Ο.Μο.Π και πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Γιώργο Αλικάκο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συζητήθηκε η ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών με στόχο την διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων με διεθνές ενδιαφέρον στη Σαντορίνη.

Μέσα από μια εποικοδομητική συζήτηση με φόντο τον αθλητισμό και το νησί μας συμφώνησαν αμφότεροι ότι ο δίαυλος συνεργασίας που άνοιξε θα παραμείνει ανοιχτός και το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της συνάντησης, τονίζοντας παράλληλα πως «δημιουργούμε και αναπτύσσουμε ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με την Ε.Ο.Μο.Π με σκοπό την πραγματοποίηση διοργανώσεων παγκόσμιας εμβέλειας. Σύντομα ευελπιστούμε πως θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε περισσότερα».

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...