Συνάντηση του Προέδρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με τη Συντονίστρια Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Ν.Δ κα Δέσποινα Πρίνια
14/06/2022

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 στα Γραφεία Διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ανάμεσα στον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Αλαφούζο Βασίλη και την κα Δέσποινα Πρίνια, συντονίστρια Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζητήθηκαν η πρόοδος που έχει πραγματοποιήσει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ τα τελευταία χρονιά στον τομέα της περιβαλλοντικής του αρμοδιότητας, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε από κοινού η ανάγκη εμπλουτισμού και διεύρυνσης των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τη συνδρομή των φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των περιβαλλοντικών δράσεων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και ανανέωσε την επικοινωνία του με την κ. Πρίνια με στόχο τη δημιουργία μιας ενιαίας στρατηγικής περιβαλλοντικών δράσεων του Οργανισμού για τα επόμενα χρόνια.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Βάλαμε τις… ρίζες για ένα πράσινο μέλλον

Βάλαμε τις… ρίζες για ένα πράσινο μέλλον

Μπορεί ο καιρός στην αρχή της ημέρας να μας έκανε… νερά, ωστόσο με τη συνεργασία μαθητών και δασκάλων καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας το σημερινό...