Συνάντηση του Προέδρου και του Αναπληρωτή Αντιπροέδρου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με την Ε.Ο.Κ και την Ε.Ο.ΠΕ
06/04/2022

Στα πλαίσια του προγραμματισμού για τις αθλητικές εκδηλώσεις της νέας χρονιάς συναντήθηκαν μετά από αίτημα του Οργανισμού, ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και ο Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Ορφανός Μανώλης με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Λιόλιο Ευάγγελο και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Καραμπέτσο Γεώργιο.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν η έναρξη συνεργασίας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με τις Ομοσπονδίες με στόχο τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων στο νησί μας.

Κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ που έγινε σε πολύ θερμό κλίμα διαπιστώθηκε η σύμπτωση απόψεων σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλήματος μέσω διοργανώσεων που θα αποκτήσουν επιπρόσθετη λάμψη στο δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό της χώρας.

Οι διοικούντες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ συμφώνησαν με τον κ. Λιόλιο, ο οποίος μάλιστα δήλωσε θαυμαστής της Σαντορίνης, να ανανεώσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την επικοινωνία τους προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση των προτάσεων που συζητήθηκαν.

Ο κ. Αλαφούζος εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το άριστο κλίμα που διεξήχθη η συνάντηση και δήλωσε πως «κοινός μας στόχος είναι η ανάδειξη του ίδιου του μπάσκετ που αποτελεί πυλώνα του ελληνικού αθλητισμού, ώστε να υποστηρίξουμε την πρόοδο της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε συνθήκες θεματικού τουρισμού προς όφελος του νησιού μας».

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Αλαφούζου και του κ. Ορφανού στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ αναφέρθηκε στην δυνατότητα της Σαντορίνης, μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορεία του Α.Ο Θήρας, να αποτελεί σημείο αναφοράς του ελληνικού βόλεϊ στην περιφέρεια.

Στην κατεύθυνση αυτή έθεσε τον Οργανισμό και το Κλειστό Γυμναστήριο στη διάθεση της Ομοσπονδίας για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Οι προτάσεις της διοίκησης του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ έγιναν δεκτές με θέρμη από τον κ. Καραμπέτσο, ο οποίος δεσμεύτηκε σύντομα να ανταποκριθεί σε αυτές.


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

«Συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαρίου»

«Συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαρίου»

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της...