«Συνάντηση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Θήρας»
22/01/2024


Συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας είχε το πρωί της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου 2024 ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και υπεύθυνος για τη Δημοτική Κοινότητα Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε έγινε εκτενής αναφορά στα άμεσα προβλήματα της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας και σε θέματα που στόχο έχουν την προώθηση της επιχειρηματικότητας, τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επαφών του Αντιδημάρχου κ. Τζούρου με φορείς και σωματεία του νησιού, διεξήχθη σε άριστο κλίμα, όπου διαπιστώθηκε η σύγκλιση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και η κοινή επιθυμία για τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων που θα εξυπηρετούν το όραμα για το Δήμο μας.

ΔΡΑΣΕΙΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...