Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την ιστορική επιτυχία της!
21/06/2021

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θέλουν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους και να πανηγυρίσουν μαζί σας την ιστορική αυτή παραμονή στην Football League που βάζει τα “θεμέλια” στη νεοσύστατη ΠΑΕ Α.Σ Σαντορίνης 2020 και παράλληλα ανοίγει το δρόμο για την καθιέρωση στις ανώτερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκπροσωπώντας επάξια το νησί μας και το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Η Σαντορίνη μέρα με τη μέρα “ψηλώνει” όλο και περισσότερο ποδοσφαιρικά, αποδεικνύοντας πως το Δ.Σ της ΠΑΕ, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες παρά τις αντίξοες συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν καθ’ όλη την φετινή σεζόν επέδειξαν άψογο επαγγελματισμό και χάρη στην υπομονή και την επιμονή τους κατάφεραν ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Συγχαρητήρια μέσα απ’ την καρδιά μας! Θα παραμείνουμε ο… δωδέκατος συμπαίκτης σας και ευχόμαστε σύντομα να έχουμε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε την ομάδα μας στην έδρα της.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό...