Συγχαρητήρια Επιστολή στους Εφήβους της Α.Ε.Σ
28/03/2022

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ συγχαίρουν από καρδιάς τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές του τμήματος εφήβων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο κυκλαδικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ Κυκλάδων για τη σεζόν 2021 – 2022.

Οι αθλητές της Α.Ε.Σ επέδειξαν στους αγώνες του Final 4 που διεξήχθη στη Σύρο την αγωνιστικότητα, τη μαχητικότητα και το ήθος τους, στοιχεία τα οποία τους χαρακτήρισαν καθ’ όλη την αγωνιστική χρονιά.

Η επιτυχημένη πορεία σας μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον του συλλόγου, αποδεικνύοντας πως με σκληρή δουλειά, με εργατικότητα και με σωστή καθοδήγηση από τους προπονητές μπορείτε να διεκδικήσετε κάθε στόχο, όσο δύσκολος κι αν είναι.

Αισθανόμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά της ομάδας και υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας όποτε μας χρειαστείτε.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

«Συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαρίου»

«Συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαρίου»

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της...