Ραδιοτηλεοπτική Πρωτοχρονιά σε απευθείας σύνδεση με τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη»
31/12/2022

Αυτή την Πρωτοχρονιά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ανοίγει ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους δημότες μας εντός κι εκτός νησιού.

Χάρη στη συνεργασία του Οργανισμού με τον τηλεοπτικό σταθμό «Volcano TV» και το ραδιόφωνο «Santorini 106,4 fm» την πρώτη μέρα του νέου έτους τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» θα μπουν σε κάθε σπίτι, καθώς θα πραγματοποιηθούν δύο ζωντανές μεταδόσεις από το stage του Χωριού μας που θα δώσουν τον παλμό σε όλους, προκειμένου να υποδεχθούμε το 2023 με το πιο λαμπρό χαμόγελό μας, το μεγαλύτερο ενθουσιασμό μας και φυσικά αστείρευτο κέφι.

Στις 11:00, ο Παναγιώτης Μυτιληναίος θα ανοίξει το χορό με τον δικό του ανεπανάληπτο τρόπο τιμώντας την μουσική παράδοση του Αιγαίου μας, ενώ στις 18:00 η Κατερινά Πελεκάνου με συμπαρουσιαστή τον Άη Βασίλη θα επιλέξουν και θα τραγουδήσουν αγαπημένα ποπ και λαϊκά τραγούδια.

Δύο μοναδικές ζωντανές εκπομπές από τη σκηνή του Χωριού μας με απρόσμενους καλεσμένους, αμέτρητες ευχές και πολλές – πολλές εκπλήξεις, που αναμένεται να ξεσηκώσουν όσους τις παρακολουθήσουν.

Σας υπενθυμίζουμε πως την ημέρα της πρωτοχρονιάς το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 22:00.

Γιατί και φέτος τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» είναι μαγικά!

Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ – e – Trikala Α.Ε – Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ