Πρόσκληση για εθελοντική συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
23/11/2021

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στα πλαίσια του πολιτιστικού του προγράμματος διοργανώνει την περίοδο των εορτών για δεύτερη φορά «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης από τις 3 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 3 Ιανουαρίου 2022.

Η δράση «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» αποτελεί μία ξεχωριστή εκδήλωση για το νησί μας, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους επισκεφθούν το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» να διασκεδάσουν και να νοιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Οι δραστηριότητες εντός του «Χωριού» θα είναι αρκετές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας του θα πραγματοποιηθούν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και πολλά ακόμα δρώμενα, ενώ καθημερινά στο χώρο θα υπάρχουν το σπίτι του Άη Βασίλη, το εργαστήρι των ξωτικών, παγοδρόμιο, πίστα με συγκρουόμενα, καρουζέλ, εργαστήρι κατασκευών, αλλά και αρκετές επίσης δραστηριότητες αφιερωμένες στα παιδιά.

Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε κάθε δράση που αφορά στα παιδιά, προσκαλούμε όποιον επιθυμεί κι έχει διάθεση να γίνει μέρος του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» και να συμμετάσχει ενεργά στην λειτουργία του με την εθελοντική προσφορά του.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού στο τηλέφωνο 22860 24828 ή στο e-mail: dappossantorini@gmail.com.

Αυτά τα Χριστούγεννα ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...