Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στηρίζει κάθε νέα προσπάθεια
13/09/2022

Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 τη συνέντευξη τύπου για την έναρξη της συνεργασίας του Α.Ο Πύργου με το Δίκτυο Σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Για τη συνεργασία αυτή βρέθηκαν μάλιστα στη Σαντορίνη ο προπονητής της ομάδας Κ.15 του Ολυμπιακού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Τάσος Πάντος, ο κ. Γιώργος Κοκολάκης που αποτελεί στέλεχος του τμήματος scouting του συλλόγου και ο κ. Χρήστος Σολωμός ως στέλεχος του Δικτύου Σχολών της ομάδας.

Επίσης, το παρών στην παρουσίαση έδωσε και ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε πως «οι θεσμικοί οφείλουν να ανοίγουν δρόμους εκεί που υπάρχουν εμπόδια και να είναι δίπλα στους συλλόγους».

Συγχαίρουμε τον Α.Ο Πύργου για την προσπάθεια του κι ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία, η οποία μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στον ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενο αθλητισμό της Σαντορίνης.


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό...