“Μini Rock Festival” με τους Steams, τους Los Volcanos και τους Αδαείς
18/08/2022

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ σε συνεργασία με το Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης «Το Αρκάδι» συνδιοργανώνουν Mini Rock Festival την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 στις 21:00 στο Οινοποιείο Κουτσογιαννόπουλου με τη συμμετοχή των συγκροτημάτων Steams, Los Volcanos και Αδαείς.

Τρεις ανατρεπτικές μπάντες έρχονται στο stage με ηλεκτρισμένη διάθεση και μας προσκαλούν σε μια εκρηκτική μουσική ροκ βραδιά.

Οι Steams εκπροσωπούν την εγχώρια Psych Rock σκηνή, έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει τον δεύτερο προσωπικό τους δίσκο. Έχουν στο ενεργητικό τους αρκετά live και περιοδείες, ενώ έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο πλευρό των The Cure, Michael Kiwanuka, Peter Murphy (Bauhaus), Lumerians, Naxatras κ.α.

Οι Los Volcanos είναι μια σαντορινιά μπάντα που κάθε party τους το χαρακτηρίζουν ως Volcanic Surf ‘n’ Roll. Τα τραγούδια τους είναι 50% ελληνικά και 50% αγγλικά, αλλά η μουσική τους είναι 100% rock ‘n’ roll.

Οι Αδαείς αποτελούν ένα ελληνόφωνο ροκ γκρουπ από το Ηράκλειο της Κρήτης. Έρχονται Σαντορίνη, έχοντας ετοιμάσει ένα μουσικό κοκτέιλ με δικά τους τραγούδια και υπόσχονται την ένταση, την έξαψη και τη συγκίνηση που μόνο μια ροκ συναυλία μπορεί να προσφέρει.

Είσοδος ελεύθερη.

Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ | Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης «Το Αρκάδι»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων στον Πύργο

Τριήμερο μουσικών εκδηλώσεων στον Πύργο

Επί τρεις συνεχόμενες βραδιές καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στο νησί μας θα μας παρουσιάσουν το έργο τους στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου σ'...