Καλή σχολική χρονιά από τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ
13/09/2021

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θέλουν να ευχηθούν σε όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς η σχολική χρονιά που σήμερα ξεκίνησε να αποτελέσει και την αφετηρία για μια νέα αρχή στα όνειρα, στις φιλοδοξίες και στις προσδοκίες του καθενός από σας.

Οφείλουμε όλοι να αφήσουμε πίσω μας την περσινή πρωτόγνωρη και δύσκολη χρονιά και να γίνουμε από σήμερα όσο μπορούμε η… ασπίδα, ώστε τα παιδιά μας να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο εκπαιδευτικό χρόνο στην τάξη και στο σχολείο τους. Άλλωστε, τα οφέλη της δια ζώσης εκπαίδευσης δεν αναπληρώνονται από την εξ’ αποστάσεως μάθηση.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στα πλαίσια των δυνατοτήτων του θα συνεχίσει για ακόμη μία χρόνια να βρίσκεται στο πλάι της μαθητική κοινότητας του νησιού, φροντίζοντας να ικανοποιεί τα αιτήματα των εκπαιδευτικών όποτε του ζητηθεί και διασφαλίζοντας παράλληλα τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή δημιουργική κι εκπαιδευτική σχολική χρονιά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...