Καλή επιτυχία στους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων
01/06/2023


Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Αλαφούζος Βασίλης και το Δ.Σ του Οργανισμού θέλουν να ευχηθούν ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ετοιμάζονται να ριχτούν στη «μάχη» των πανελληνίων εξετάσεων.

Να θυμάστε πως όσο σημαντική είναι η προετοιμασία πριν τη δοκιμασία των εξετάσεων, άλλο τόσο σημαντικό είναι να προσέρχεστε σε αυτές με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και πάνω απ’ όλα ψυχραιμία.

Μην ξεχνάτε πως οι πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν το τέλος της διαδρομής, αλλά μια αφετηρία κι ένα σταυροδρόμι ευκαιριών που θα σας ανοίξουν δρόμους για την υπόλοιπη ζωή σας.

Εξάλλου, στην πορεία προς το όνειρο σημασία έχει η προσπάθεια, ο κόπος και η αφοσίωση που έχετε καταβάλλει για την πραγματοποίηση του και όχι το αποτέλεσμα.

Επίσης, θέλουμε να ευχηθούμε καλή δύναμη σε όλους τους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, οι οποίοι βρίσκονται από την αρχή στο πλευρό σας, σας στηρίζουν και μοιράζονται τις αγωνίες και τους κόπους σας.

Οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία!

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...