Η ώρα των ημιτελικών έφτασε στo «Dappos Basketball League» – Μικτή ζώνη επιπέδου…Euroleague στους τελικούς της Κυριακής!
31/03/2023

Η μεγάλη ώρα στην οποία θα μάθουμε το ζευγάρι του τελικού του «Dappos Basketball League» έφτασε! Α.Ε Σαντορίνης – Ballerz B.C. Santorini (19:30) και Bombayers – Λύκοι Σαντορίνης (21:30) αναμετρώνται σήμερα (31/3) στους δύο ημιτελικούς του φετινού συγκλονιστικού πρωταθλήματος, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του μπάσκετ καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν! Έπαθλο για τους νικητές η είσοδος στον τελικό της διοργάνωσης και η διεκδίκηση του τροπαίου! Από τη μεριά τους οι δύο ηττημένοι θα συναντηθούν στο μικρό τελικό με έπαθλο το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση!

Οι εκπλήξεις στο «Dappos Basketball League» δε σταματούν εδώ, αφού στους αγώνες της Κυριακής (2/4) η μικτή ζώνη θα είναι επιπέδου…Euroleague! Κι αυτό διότι στο κλειστό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ θα βρίσκεται η πλέον γνωστή αθλητικογράφος που μας συντροφεύει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους αγώνες της Euroleague, Δώρα Παντέλη!

Ενδιάμεσα στους τελικούς της Κυριακής (2/4) θα διεξαχθεί και ο τελικός του διαγωνισμού των τριπόντων.

Το πρόγραμμα του Final 4

Παρασκευή 31/3

19:30 Α.Ε. Σαντορίνης – Ballerz B.C. Santorini
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Πεταλωτής

21:00 Bombayers – Λύκοι Σαντορίνης
Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Πεταλωτής

Κυριακή 02/04

16:00 Μικρός Τελικός

18:00 Διαγωνισμός Τριπόντων

19:00 Μεγάλος Τελικός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Ένα τζάμπολ γεμάτο αγάπη στο ΔΑΠΠΟΣ

Ένα τζάμπολ γεμάτο αγάπη στο ΔΑΠΠΟΣ

Την ιδιαίτερη χαρά να φιλοξενήσουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σαντορίνης μαθητές και μαθήτριες του ειδικού δημοτικού σχολείου Φηρών και του ΕΕΕΕΚ...