Εκδηλώσεις

Loading Events

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει περάσει.

Συναυλία με τον Monsieur Minimal

22 Αυγούστου, 2017 @ 21:00 - 22:30

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Τρίτη 22Αυγούστου 2017 στις 21:00 στο χώρο μπροστά απ’ τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής στα Φηρά για να παρακολουθήσετε τη συναυλία του Monsieur Minimal.

Με ήδη τέσσερα άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκιά, Γαλλία, Ρωσία, Γερμάνια) , μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Αμερική και Καναδά, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο ΜοnsieurMinimal  έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/popesthete.

Αυτή την περίοδο ο MonsieurMinimal ετοιμάζει το νέο του μουσικόproject, το οποίο θα είναι στα ελληνικά και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Δείγμα του επερχόμενου άλμπουμ του αποτελεί το εξαιρετικό single με τίτλο «Αγκαλιά» που κυκλοφόρησε τον Απρίληκαι έχει είδη κατακλύσει τα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λεπτομέρειες

Ημ/νια:
22 Αυγούστου, 2017
Ωρα:
21:00 - 22:30
Tags:

Τοποθεσία

Φηρά
Σαντορίνη, Κυκλάδων 84700 Ελλάδα + Google Map