Εκδηλώσεις

Loading Events

« Όλες οι εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει περάσει.

“Ρεσιτάλ πιάνου & Βραδιά μουσικής δωματίου”

17 Μαρτίου, 2017 @ 19:00 - 21:00

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στις 19:00 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 την ίδια ώρα στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε δύο σπουδαίες μουσικές παραστάσεις.

Την Παρασκευή θα έχουμε την χαρά να θαυμάσουμε τον SébastienTriches –Salvaterra σ’ ένα ρεσιτάλ πιάνου.Ο νεαρός πιανίστας έχει εμφανιστεί σε προσωπικά ρεσιτάλ αλλά και σε συναυλίες μουσικής δωματίου σε πολλά μουσικά Φεστιβάλ σε χώρες όπως η Αμερική, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ουγγαρία, η Ελλάδα, η Γαλλία, η Τουρκία, η Ρωσία, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Ισραήλ. Πρόσφατα αποφοίτησε λαμβάνοντας το μεταπτυχιακό του τίτλο από το φημισμένο MozarteumUniversity του Salzburg της Αυστρίας με καθηγητή τον διάσημο JacquesRouvier. Στο ρεσιτάλ του στη Σαντορίνη θα παρουσιάσει έργα των F. Schubert, L.V. Beethoven και M. Ravel.

Την επόμενη μέρα η MartinaBarlotta θα μας χαρίσει μία εξαιρετική βραδιά μουσικής δωματίου. H Ιταλίδα κιθαρίστρια εκτιμάται διεθνώς για την εκφραστικότητα και την καλλιτεχνική της παρουσία στις εμφανίσεις της και είναι κάτοχος πολλών πρώτων βραβείων σε Διεθνής Διαγωνισμούς Κιθάρας. Το Μάιο του 2015 κέρδισε μία από τις τέσσερις διεθνείς υποτροφίες «ClaudioAbbado» που προσφέρονται με σκοπό να ενισχύσουν νέους με υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο. Στη Σαντορίνη θα παρουσιάσει, στο πρώτο μέρος έργα από το παγκόσμιο ρεπερτόριο της κιθάρας, ενώ στο δεύτερο μέρος θα συμπράξει με τον πιανίστα SébastienSalvaterra παρουσιάζοντας έργα μουσικής δωματίου για κιθάρα και πιάνο.

Η είσοδος και τις δύο ημέρες είναι ελεύθερη.

Λεπτομέρειες

Ημ/νια:
17 Μαρτίου, 2017
Ωρα:
19:00 - 21:00
Tags:

Τοποθεσία

Μέγαρο Γκύζη
Φηρά
Σαντορίνη, Κυκλάδων 84700 Ελλάδα
+ Google Map