Επέκταση της συνεργασίας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας και του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ
04/08/2023


Η Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού και Νήσων υπό την ποιμαντορία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ. Αμφιλοχίου έχει θέσει ως πρωταρχικό της σκοπό την προσέγγιση των παιδιών και νέων του τόπου μας. Ποικίλες και πρωτότυπες δράσεις, εκπαιδευτικού, ψυχαγωγικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα έχουμε δει να διοργανώνονται από τη Μητρόπολή μας, οι οποίες είμαστε βέβαιοι ότι αποτελούν την αρχή για πρωτοβουλίες και δράσεις που εν γένει θα προσφέρουν στη νεολαία μας.

Επιθυμώντας ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ να συνδράμει στο έργο αυτό της Ιεράς μας Μητρόπολης και σε συνεργασία με το Γραφείο Νεότητος αυτής εντός του Αυγούστου πρόκειται να προβεί σε εργασίες ολικής ανακαίνισης και επισκευής του γηπέδου 5Χ5 του Ημεροβιγλίου, το οποίο και θα δοθεί προς χρήση και στην Ιερά Μητρόπολη για την εκπλήρωση των κατηχητικών, νεανικών και ιεραποστολικών της στόχων για τα επόμενα έτη. Μέσα στον τρέχοντα μήνα θα ολοκληρωθεί το σύνολο των εργασιών, ώστε άμεσα και σίγουρα κατά την νέα κατηχητική χρονιά το γήπεδο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιδιά μας, που θα συμμετέχουν στις αθλητικές και νεανικές δράσεις του Γραφείου Νεότητος της Μητρόπολής μας.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει και την προσπάθειά του προς όφελος της νεολαίας μας και ελπίζουμε να είμαστε σε θέση και στο άμεσο μέλλον να συνεργαστούμε εξίσου επιτυχημένα σε νέες πρωτοβουλίες και δράσεις.

       

ΔΡΑΣΕΙΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...