Έφτασε ο καιρός για τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη
03/12/2021

Λίγες μόνο ώρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσουν κι επίσημα τα «Χριστούγεννα στη Σαντορίνη»!

Η… μεταμόρφωση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ έχει ολοκληρωθεί και το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» μας είναι έτοιμο πλέον να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό σήμερα, 3 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00.
Το παγοδρόμιο, το σπίτι των ξωτικών, η πίστα με τα συγκρουόμενα, το καρουζέλ και άλλα πολλά ακόμα παιχνίδια θα περιμένουν γονείς και παιδιά για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε αξέχαστες χριστουγεννιάτικες στιγμές.

Ωστόσο, οι δράσεις δεν σταματούν εδώ αφού τα παιδιά θα έχουν καθημερινά την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μια πληθώρα δράσεων όπως θεατρικά παιχνίδια, θεματικά εργαστήρια, αθλητικά και μουσικά δρώμενα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα τους χαρίζουν λίγη περισσότερη απ’ τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» θα πραγματοποιηθούν αρκετές παιδικές και όχι μόνο θεατρικές παραστάσεις, αλλά και συναυλίες με καλλιτέχνες τόσο πανελληνίας, όσο και τοπικής εμβέλειας.

Στο μεταξύ, απόψε στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας υπό τους ήχους της φιλαρμονικής και της χορωδίας του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και σας προσκαλούμε όλους να γιορτάσετε αυτή τη στιγμή μαζί μας και στη συνέχεια να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή μας με τις μουσικές επιλογές του d.j Ζούνη σε συνεργασία με τον Top Melody FM.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, όπου θα ενημερώνεται και θα ανανεώνεται καθημερινά, μπορείτε να το βρείτε στην νέα μας ιστοσελίδα www.christmas-santorini.com.

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή (16:00 – 22:00)
Σάββατο – Κυριακή (11:00 – 14:00 & 16:00 – 22:00)

Στο χώρο θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19, ενώ για την είσοδο σας στον «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» θα απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόησης για τους ενήλικες, ενώ η πρόσβαση των ανηλίκων θα γίνεται με επίδειξη αρνητικού self test όπως ακριβώς ισχύει και στα σχολεία. Σε περίπτωση που ανακοινωθούν νέα μέτρα και αλλάξουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

1ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών

1ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών

Στα πλαίσια της εκμάθησης παραδοσιακών χορών που πραγματοποιούνται στο Δήμο Θήρας, η χοροδιδάσκαλος του Δήμου μας κ. Ξιάρχου Σταματίνα επιμελείται...

Η Σταματίνα Ξιάρχου παρουσιάζει τις… τέχνες των μουσών. «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα της πατρίδας μας – Μέρος Α’»

Η Σταματίνα Ξιάρχου παρουσιάζει τις… τέχνες των μουσών. «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα της πατρίδας μας – Μέρος Α’»

Η Σταματίνα Ξιάρχου παρουσιάζει τις… τέχνες των μουσών. «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα της πατρίδας μας – Μέρος Α’» Τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα...