Ευχαριστούμε A.O Θήρας που είμαστε συμπαίκτες
27/04/2021

Την απάντηση του στο ευχαριστήριο του Α.Ο Θήρας προς τον Οργανισμό δημοσίευσε ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

“Η αγαστή συνεργασία με τους συλλόγους προς όφελος του αθλητισμού αποτελεί για τη Διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ στρατηγική επιλογή. Όταν αυτή η συνεργασία γίνεται καθημερινότητα είναι το σπουδαιότερο παράσημο Διοίκησης και εργαζομένων. Ευχαριστούμε A.O ΘΗΡΑΣ που είμαστε συμπαίκτες και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και γερές βάσεις.

Ραντεβού στο γεμάτο Κλειστό Γυμναστήριο!”

Η ευχαριστήρια επιστολή του Α.Ο Θήρας προς τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ:

“Με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και συγκεκριμένα τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βασίλη Αλαφούζο και το προσωπικό του Οργανισμού, για την πολύτιμη υποστήριξη και συνεργασία τους, χωρίς τις οποίες η ομάδα μας δεν θα έφθανε τόσο ψηλά.

Αγαπητέ πρόεδρε, μέλη του Δ.Σ. και εργαζόμενοι στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. σας ευχαριστούμε θερμά και εγκάρδια για όλα όσα κάνατε όλοι μαζί και καθένας ξεχωριστά για την ομάδα μας και ευχόμαστε σύντομα να συναντηθούμε στις κερκίδες του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. για να απολαύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.”

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό...