Δελτίο Τύπου- Ενημέρωση – “Santorini Experience 2020”
06/10/2020

Το Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και άρση των παρερμηνειών σε σχέση με τη ματαίωση του event “Santorini Experience 2020” ενημερώνει το κοινό:

Στις 21/9 το Διοικητικό Συμβούλιο με θετική προαίρεση έλαβε μια ομόφωνα θετική απόφαση για την πραγματοποίηση του Santorini Experience 2020 θέτοντας δύο βασικές προϋποθέσεις
Την έγγραφη συναίνεση από την Κεντρική Διοίκηση του Κράτους (Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, Ε.Ο.Δ.Υ.) που διαχειρίζεται το σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας
Την αποκλειστική ευθύνη της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων από τον ανάδοχο.
Η προβλεπόμενη διαδικασία αναρτήθηκε στο Διαύγεια προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Ταυτόχρονα προχωρήσαμε σε όλες τις επικοινωνίες που αφορούν στη διασύνδεση των τοπικών υπηρεσιών (Α.Τ. Θήρας, Λιμενικό, ΕΚΑΒ, ΔΕΥΑΘ)
Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθούν οι προϋποθέσεις που θέσαμε.
ΚΑΜΙΑ προσφορά δεν κατατέθηκε από κανένα ενδιαφερόμενο για την ανάληψη της υλοποίησης της εκδήλωσης και επομένως ΚΑΜΙΑ σύμβαση δεν υπεγράφη.

Οι εξελίξεις που έφερε η πανδημία σε όλη τη χώρα τις αμέσως επόμενες ημέρες δικαίωσαν την υπεύθυνη προσέγγιση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ καθώς ιστορικοί θεσμοί όπως ο Μαραθώνιος της Αθήνας αλλά και οι εορτασμοί για την Εθνική Επέτειο ματαιώθηκαν.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον έχοντας ως προτεραιότητα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και το συμφέρον των δημοτών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ