Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ & Παλαίμαχοι μαζί για την «Φλόγα»
03/05/2022

Με στόχο να ανάψουν τη… Φλόγα της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της αμοιβαίας αλληλοβοήθειας στον συνάνθρωπο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους Παλαίμαχους της Θύελλας Καμαρίου και μιας μικτής ομάδα επίλεκτων αθλητών της Λάβας Εμπορείου και των παικτών που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου «Dappos Sunday League».

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πρόσφεραν θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Καμαρίου για να χειροκροτήσει την προσπάθειά τους και κυρίως να ενισχύσει το σπουδαίο αγώνα του συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Τα συγχαρητήρια του για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, αλλά και της στήριξης όλων στη «Φλόγα» εξέφρασε ο πρόεδρος του Οργανισμού κος Αλαφούζος Βασίλης κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων που πραγματοποιήθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Επίσης, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν τόσο ο έπαρχος Θήρας κος Δαρζέντας Χαράλαμπος, όσο και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Θήρας κος Στεφανάκης Γιώργος, ο οποίος αγωνίστηκε μάλιστα με τους παλαίμαχους της Λάβας Εμπορείου.

Για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Σαντορίνης τιμήθηκαν από τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, το σύλλογο Παλαιμάχων Θύελλας Καμαρίου & Φίλοι και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Ακρωτηρίου ο κος Δαρζέντας Αρτέμιος, ο κος Ξαγοράρης Ευάγγελος και ο κος Κατσίπης Νικόλαος.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει το συνάνθρωπο και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση του αγώνα και εκείνους που ήταν στο γήπεδο και συνέβαλαν στην ενίσχυση της «Φλόγας».


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

«Συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαρίου»

«Συγχαρητήρια στην Θύελλα Καμαρίου»

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της...