«Χτένισμα» στους χλοοτάπητες και καλλωπισμός στα γήπεδα μας
11/08/2022

Οι ετήσιες παρεμβάσεις βελτίωσης των αγωνιστικών χώρων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ συνεχίζονται με στόχο τα γήπεδά μας να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την έναρξη της προετοιμασίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί εργασίες συντήρησης στα γήπεδα και στους περιβάλλοντες χώρους τους, ενώ αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Γήπεδο Φηρών και στο γήπεδο 7Χ7 στον Αγ. Γεώργιο εργασίες καθαρισμού, χτενίσματος και προσθήκης υλικού στον τεχνητό χλοοτάπητα.

Η διοίκηση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ επιδιώκει πάντα τις καλύτερες συνθήκες για τους αθλητές που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στεκόμαστε ενεργά δίπλα στις ομάδες του νησιού μας για να μπορούμε να χειροκροτάμε περήφανα τις προσπάθειές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Τέλος, θα θέλαμε ακόμα να επισημάνουμε πως παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί επίσης σε όλους τους αθλητικούς χώρους του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και να ευχαριστήσουμε το κοινό για την υπομονή και την καλή συνεργασία.

ΔΡΑΣΕΙΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...