«Χριστούγεννα στη Σαντορίνη» | Μεταφέρεται για σήμερα 18/12 η συναυλία του Λοΐζου Σορώτου
18/12/2023


Μία μέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία μεταφέρεται το νησιώτικο γλέντι με τον Λοΐζο Σορώτο στη σκηνή του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Συγκεκριμένα, ο Λοΐζος θα… ανάψει το κέφι απόψε 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 20:30 και σας προσκαλούμε όλους να κάνετε μια βόλτα απ’ το «χωριό» μας για να χορέψετε και να διασκεδάσετε μαζί μας ή για να παίξετε μαζί με τα ξωτικά που θα ξεκινήσουν το πάρτυ από νωρίς (18:00).

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις εκδηλώσεις του περασμένου τριημέρου, τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής έδωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ακρωτηρίου, του Νηπιαγωγείου Μεγαλοχωρίου και του Γυμνασίου Μεσαριάς, όπου παρουσίασαν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές τους, ενώ άψογοι ήταν επίσης όσοι χόρεψαν και τραγούδησαν στην εκδήλωση που επιμελήθηκε η Γιάννα Μαυρομμάτη σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού μας. Φυσικά, υπέροχη ήταν η δράση του συλλόγου «Ηλιαχτίδα», αλλά και η προβολή της ταινίας «Μεσόγειος: Πολιορκημένη Θάλασσα».

Ευχαριστούμε όλους όσους πήραν μέρος στις εκδηλώσεις χαρίζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις και δράσεις στους επισκέπτες του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού».

Συνδιοργάνωση: Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ – e – Trikala Α.Ε – Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

 

ΔΡΑΣΕΙΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...