Ανοίγουν τα εξωτερικά γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 και καλαθοσφαίρισης
01/06/2021

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα επιστρέφουν στην διάθεση του κοινού τα εξωτερικά γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 και καλαθοσφαίρισης σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 29/5/2021.

Μέσα από την νέα ιστοσελίδα του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ (www.dappos-santorini.com) οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν πλέον να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά την κράτηση τους με μερικά απλά και εύκολα βήματα τόσο για τα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 του Αγ. Γεωργίου, του Βόθωνα και του Ακρωτηρίου, όσο και για το εξωτερικό γήπεδο καλαθοσφαίρισης που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Για τη χρήση τους είναι απαραίτητη η διενέργεια εβδομαδιαίου self test από τους αθλούμενους που θα προσκομίζεται είτε ηλεκτρονικά στο e-mail του Οργανισμού (dappossantorini@gmail.com), είτε στα γραφεία διοίκησης από τις 8.30 έως τις 15.00 και η τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των περιορισμών χωρητικότητας (20 άτομα).

Σας περιμένουμε όλους ξανά στα γήπεδα μας.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό...