Ανακοινώθηκε η ένταξη μας στο «Φιλόδημος ΙΙ»
19/05/2022

Μία σημαντική επιτυχία για τον αθλητισμό της Σαντορίνης συνιστά η χθεσινή απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» που πρόκειται να δώσουν… άλλο αέρα στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και του Δημοτικού Γηπέδου Φηρών.

Συγκεκριμένα τα έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν είναι:

α) «Αντικατάσταση επικάλυψης στέγης Κλειστού Γυμναστηρίου και κατασκευή στεγάστρου γηπέδου μπάσκετ, Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Δήμου Θήρας», προϋπολογισμού 335.110 €.

β) «Επισκευή κτιρίου αποδυτηρίων, κτιρίου WC φιλάθλων και κτιρίου διοίκησης στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανθηραϊκού» προϋπολογισμού 277.760 €

Χάριν στην αγαστή συνεργασία των υπηρεσιών και των υπαλλήλων του Δήμου Θήρας, των Τεχνικών Υπηρεσιών και του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ έγινε δυνατή η ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» για χρηματοδότηση έργων ύψους 612.870 € όταν αυτή έμοιαζε να χάνεται λόγω ελλείψεων.

Η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων συνεχίζεται, προκειμένου να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας απέναντι στους αθλητές και στα παιδιά μας που τα χρησιμοποιούν καθημερινά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Συγχαρητήρια στις Νεάνιδες του Α.Ο Θήρας

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος συγχαίρει τις αθλήτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη Διοίκηση του Α.Ο...